top of page

En av de 3D-printade Kajakerna visas i Melkers monter på mässan Allt för sjön i Stockholm.


The top kayak is printed with our FibraQ 3D compound. A mix of recycled plastic and 30% FibraQ
Ovan kajak är printad med vårt FibraQ 3D compound. En blandning av återvunnen plast och 30% FibraQ

I helgen och nästa helg går Allt för sjön av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö. I Melker of Swedens monter kommer du att kunna titta närmare på kajaken som är tryckt av vårt FibraQ 3D compound, en blandning av återvunnen plast och 30% FibraQ. Kajaken är tryckt i ett stycke av en robotprinter på RISE.


Du hittar deras monter i Hall A, 07:25.


Melker of Sweden grundades 2015 i Hammarö av den lokala serieentreprenören, innovatören och designern Pelle Stafshede, med den djärva ambitionen att helt förändra hårdvaruindustrin för outdoor.

Ett samspel mellan miljö, etik och ekonomi är strategiskt viktigt för oss – vilket gör det möjligt att göra verklig skillnad.


Vi ser vår innovation, design, forskning och utveckling som en långsiktig investering för vårt företag, kommande generationer och naturen. Att göra de bästa produkterna är avgörande för att rädda planeten.


Vi vet att all affärsverksamhet genererar miljöproblem - från strömförsörjning av datorer till transport utomlands. Vårt hållbarhetsarbete är en ständigt pågående process där vi kontinuerligt gör förbättringar i hela vår verksamhet och delar med oss av det vi lärt oss till andra.


Våra kärnvärden inkluderar också att ha en fantastisk fritid - se till att vi alltid gör det vi älskar tillsammans med vänner, familj och partners som delar vår filosofi. Att hålla fast vid vår filosofi gör det möjligt för oss att skapa ett framgångsrikt företag som vi är stolta över att driva och arbeta för.



bottom of page